Duin en Bollentocht 2021…

by redactie on 14 april 2021

in Ingezonden berichten,Regio

De Duin en bollentocht is helemaal klaar. De Toercommissie van de FTC Avanti heeft weer zijn best gedaan om weer een verassende tocht samen te stellen door de bloeiende bollenvelden om de fietsers te laten genieten van de geur en het gezicht op de eindeloze velden met hyacinten en misschien ook al wel tulpen als het weer meewerkt.

Er is ook dit jaar de mogelijkheid om uit drie routes te kiezen vanaf 70 km via Sassenheim en Woubrugge. Dan de 90 km tocht die u langs Noordwijkerhout voert en ten slotte even doortrappen voor de 120 km tocht die langs Zandvoort en Aerdenhout gaat.

Helaas de inspanningen zijn voor niets geweest, de georganiseerde tocht is afgelast in verband met de corona maatregelen. We mogen niet in groepen fietsen en individueel is het devies.

Wel individueel met GPS
Het is zonde dat deze mooie tocht op deze wijze niet door kan gaan en daarom heeft de FTC Avanti de routes via GPS opengesteld voor iedereen die deze route wil fietsen. Dus dit jaar wel genieten van de bollen en de duinen maar op je eigen wijze.

Ga naar de site van FTC Avanti https://www.ftcavanti.nl/tochten/duin-en-bollentocht-2021 En daar vind je alle informatie van de tochten voor de Gps. Het clubhuis van Avanti is gesloten dus start de tocht vanuit je eigen huis.

Veel plezier maar wel veilig
Wij wensen iedereen die de tocht gaat fietsen veel plezier. En afhankelijk van de versoepelingen die er misschien komen is een koffie stop hier of daar mogelijk.

Maar blijf naast het genieten ook denken aan je eigen veiligheid. Fiets alleen of maximaal met twee. Houd voldoende afstand en laat je niet verleiden om bij een koffie to go gezellig op een kluitje de ervaringen uit te wisselen.

Geef een reactie
Door de tocht op afstand missen we de ervaringen van de deelnemers, dus als je opmerkingen hebt of een compliment wilt geven aan de toercommissie dat kan via https://www.ftcavanti.nl/vereniging/bestuur-en-commissiesuidelen of op onze facebook pagina.