De Kroon is voor Marlon Kicken…

by redactie on 18 oktober 2020

in Waddinxveen

Stand-up comedian Marlon Kicken probeert zijn nieuwste show uit in Cultuurhuys De Kroon aan het Gouweplein in Waddinxveen. Zaterdag 31 oktober om kwart over acht is de aanvang. De toegangsprijs is 19,50 euro.
Om gek van te worden… of om uit je dak te gaan van plezier. Niet ‘gewoon’ Marlon Kicken maar beter, leuker, mooier, sexyer, cooler en toch gewoon Marlon.

Marlon moet eerlijk bekennen dat hij de rode draad wel eens compleet kwijt is. Waarom? Hij heeft geen idee. Wanneer hij die draad dan weer oppakt? Waarschijnlijk na de show. Als jij na deze hilarische voorstelling ook de draad kwijt bent, is dat geen probleem. Dan heb je een leuke avond gehad!

Marlon Kicken komt met zijn vierde show weer naar het theater om zijn vreugde voor het leven, zijn gekke visie en zijn kromme inzichten met veel humor met jou te delen. De goedlachse Brabander staat bekend om zijn geweldige relaxte stijl en de interactie met zijn publiek.