Illusion eindelijk weer op wedstrijd…

by redactie on 18 oktober 2020

in Waddinxveen

Rosalie

Vorigeweek zaterdag 10 oktober vond voor Illusion, twirlafdeling van TOOS, na een lange tijd van stilte weer een wedstrijd plaats.

Een aantal van Illusion hun solisten reisde afgelopen zaterdag af naar Almere om, voor sommige, meer dan een jaar later weer op wedstrijd te gaan. Uiteraard met in acht name van de coronamaatregelen die de bond NBTA has opgesteld. Zo was de wedstrijddag in 3 blokken verdeeld, mochten er maar een beperkt aantal optredens worden gegeven, een maximaal aantal begeleiders met mondkapje en geen uiteraard publiek. Wel konden familie en vrienden vanuit huis meekijken via de livestream. Het was allemaal keurig geregeld.

Rosalie van de Kraats mocht het spits afbijten en voor het allereerst haar 1 Baton routine laten zien. Zij plaatste in de Novice klasse met haar 1 baton. Ook Tara Slaman deed voor het eerst met het onderdeel 2 baton mee en mag voortaan uitkomen in de Intermediate klasse. Robine Neijssel promoveerde met haar 1 baton naar de Intermediate en Ester van Harten plaatste zich voor de voorrondes van het NK met hetzelfde onderdeel. Ook Djarah & Irine Kleiweg wisten zicht te plaatsen voor de voorrondes NK met hun Duo Dance twirl.

Het verloop van de dag was iets anders dan gewend, maar het was allemaal keurig geregeld. De meiden en coaches zijn zeer tevreden en blij dat deelname aan wedstrijden wederom weer mogelijk is.

Voor meer informatie over onze afdeling of Twirlen www.twirlafdelingillusion.nl of www.tooswaddinxveen.nl