Kom kennis maken met Trampoline springen…

by redactie on 13 oktober 2020

in Waddinxveen

Kom kennis maken met Trampoline springen.
Ben je op zoek naar een leuke sport, maar kan je niet zo goed kiezen. Dat snappen wij! De keuze is ook reuze. Ook bij TOOS hebben we een ruime keuze aan sporten voor iedereen.

En daarom hebben wij het wat makkelijker gemaakt. Dit jaar bieden wij verschillende introductielessen per blok aan, zodat je kan proeven of een sport voor jouw wat is. Maak tijdens de Introductiecursus TOOS per blok van 6 tot 8 lessen vrijblijvend kennis met Hiphop, Trampoline springen, Moderne dans, Recreatief turnen en Twirlen. Je kunt ervoor kiezen om een enkel blok mee te doen, of misschien wel alle blokken.

Het is voor meiden en jongens van 6 t/m 12 jaar en je hoeft uiteraard geen ervaring te hebben. Voor 1 blok betaal je €30,- en voor het hele jaar maar €125,-. Dat is pas leuk kennis maken!

Na de herfstvakantie starten we met het blok Trampoline springen. Op maandag 26 oktober start de eerste les van 17.00 tot 18.00 uur in TOOS Plaza. Er is nog plek, dus geef je snel op. Vol=Vol. Wil je opgeven of wil je meer informatie, mail dan naar introductie@tooswaddinxveen.nl of kijk op www.tooswaddinxveen.nl.