Mooiste hond…

by redactie on 14 september 2020

in Waddinxveen

Mijn Australische herder Noa doet mee aan de jaarlijkse wedstrijd voor mooiste hond van Nederland 2020!

Onze lieve noa is nu bijna 2,5 jaar! Ze is voor ons niet alleen de mooiste hond maar ook de allerliefste! Zo heeft ze mij heel veel geholpen met het uit mijn schulp te kruipen en de buitenwereld te gaan ontdekken. Ondanks haar valse start, is ze elke dag zo blij, je hoeft alleen maar naar der te kijken om een lach op je gezicht te krijgen!

We doen samen aan frisbee, en hebben hier heel veel plezier in! Zo fijn om samen met je beste maatje bezig te zijn. Ook zijn we sinds kort samen bezig met canicross, hier heb vooral ik nog veel werk aan de winkel..

En buiten haar geweldige karakter is ze ook nog eens adembenemend om te zien! Haar mooie blauwe ogen en der schattige roze neusje!

Ik wil iedereen vragen om op noa te stemmen, en hopelijk komt ze dan in de finale! U kunt stemmen op www.mooistehond.nl/noa-Waddinxveen

Insta en Facebook: noatheaustralianshepherd