Zonder tijdslot en veilig te bezichtigen…

by redactie on 14 september 2020

in Waddinxveen

De mooiste schilderijen bekijken zonder dat je daarvoor hoeft te reserveren of in een trein of vliegtuig te stappen? Dat kan bij Vonk met de nieuwe lezingencyclus van kunsthistorica en kunstenaar Carina Mathot. Vanaf donderdag 24 september gidst zij de bezoeker vanuit zijn veilige stoel in de theaterzaal van het Cultuurhuys virtueel door een reeks internationale musea. Van Washington tot Madrid gaan in de lezingencyclus ‘De juweeltjes’ de deuren van grote musea open en krijgen de bezoekers een rondleiding langs de meest indrukwekkende werken. Ga mee en schrijf in voor deze 8 lezingen plus een fysiek museumbezoek in Nederland op donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. www.stichtingvonk.nl

Foto PR