De Netwerkfabriek – solliciteren in coronatijd…

by redactie on 10 september 2020

in Regio

Op zoek naar werk of een andere baan is soms best lastig. Maar, hoe doe je dat in coronatijd? Hoe voer je online een gesprek en welke programma’s moet je hiervoor op je computer hebben? Hoe presenteer je jezelf en waar vind je passende vacatures? Loop jij hier ook tegenaan? Kom dan naar de Netwerkfabriek. Op donderdag 1 oktober start de eerste gratis bijeenkomst van 14.00 tot 16.00 uur in de Chocoladefabriek. Op 8 en 15 oktober zijn de vervolgbijeenkomsten.

Tijdens de bijeenkomsten krijg je informatie over solliciteren in coronatijd en kun je actief met elkaar oefenen. Na drie bijeenkomsten heb je een profiel gemaakt met professionele foto, weet je hoe je online kunt solliciteren en weet je jouw talenten te koppelen aan een vacature. De bijeenkomsten zijn ook los te volgen.

In verband met het aantal beschikbare plaatsen graag aanmelden via www.bibliotheekgouda.nl .