Gratis proeflessen bij Vonk…

by redactie on 14 juni 2020

in Ingezonden berichten,Waddinxveen

Iedereen mag weer naar school, en ook de muzieklessen van Vonk worden weer druk bezocht. Sinds vorige week is het gelukkig ook weer mogelijk om in bandjes en orkesten samen muziek te maken. In Cultuurhuys de Kroon en bij Vonk is alles erop ingericht om de lessen en repetities veilig te kunnen geven. Om iedereen kennis te laten maken met instrumenten en docenten organiseert Vonk op zaterdag 4 juli een proeflesdag. Dan kan je tussen 10.00 en 14.00 uur een gratis proefles voor zang of op een instrument naar keuze volgen. Stuur voor 2 juli een mail naar info@stichtingvonk.nl, en geef aan op welk instrument je die gratis proefles wilt volgen. Vonk maakt een rooster en stuurt je een uitnodiging met de lestijd. In de mail leggen we je ook ons protocol uit zodat de les voor iedereen veilig gegeven kan worden.

Foto: PR