1,5 m Lunchconcert op het terras van ’t Vaantje in Reeuwijk…

by redactie on 12 juni 2020

in Ingezonden berichten,Regio

ReeuwijkKlassiek organiseert op dinsdag 23 juni om 12.00 uur een 1,5 m lunchconcert met harpiste Miriam Overlach op het terras van ’t Vaantje. Vanwege de corona maatregelen een intiem concert van een uur voor 25 bezoekers met na afloop een heerlijke lunch.

Miriam valt regelmatig in bij het Koninklijk Concertgebouworkest. Zij zal mooie en luchtige stukken spelen van o.a. Saint-Saëns, Händel, Scarlatti en uitleg geven over de stukken.
U kunt zich voor het lunchconcert aanmelden door onder vermelding van uw naam een e-mailberichtje te sturen naar kassareeuwijkklassiek@outlook.com

Als er voldoende plaats is op het terras, ontvangt u bericht dat u 20 euro p.p. voor de muziek kunt overmaken, waarmee uw reservering definitief is. Aan de ingang van het terras worden geen toegangskaarten verkocht.

Uw 3-gangen concertlunch (kosten 28,50 euro p.p. zie website vaantje.nl) en eventuele drankjes rekent u af bij ‘t Vaantje. Bijwonen van het concert zonder lunch is niet mogelijk.
Volgens de weersvoorspelling is het dinsdag 23 juni gunstig weer. Maar als het weer tegenvalt, komt er een nieuwe datum. U krijgt daarvan tijdig bericht.