Tweede Online FIFA20 toernooi…

by redactie on 9 juni 2020

in Ingezonden berichten,Regio

Jongerenwerker Rick Gort organiseerde op vrijdag 5 juni het tweede online FIFA toernooi waar de jeugd het tegen elkaar opnam vanuit huis. Deze keer waren er wat minder deelnemers maar dat mocht de pret niet drukken. De deelnemers waren ingedeeld in een poule waar ze vijf wedstrijden tegen elkaar speelden.

De eerste vier in de poule gingen rechtstreeks naar de halve finale. Omdat er geen face2face contact was werd er vooral gecommuniceerd via whatsapp. Dit leidde soms tot erg leuke reacties onderling. “Jij bent helemaal geen beginner” of “je bent beter dan je zei” .

In de finale gingen Maikel en Mattijn de strijd met elkaar aan. Beide spelers hadden al tegen elkaar gespeeld in de poulefase en toen was het een doelpuntrijke wedstrijd, waar Mattijn aan het langste eind trok en won met 4-5. De finale was een spannende pot, maar deze keer won Maikel met 4-1 van Mattijn.

Al met al was het een geslaagde, sportieve avond en voor herhaling vatbaar!