Feestperiode Gouda750 verschuift als gevolg van de coronacrisis..

by redactie on 13 mei 2020

in Ingezonden berichten,Regio

Gouda viert feest in 2022. Vanwege de coronacrisis heeft Gouda750 echter besloten om de start van het feest te verschuiven. Wat precies de start- en einddatum wordt, is nog niet bekend. Het programmateam gaat dit de komende periode onderzoeken in overleg met de stad.
Wethouder Thierry van Vugt: “De Stuurgroep en het Fonds Gouda750 gaan ervan uit dat met het opschuiven van de feestperiode de ruimte ontstaat om beter op de door corona veranderde situatie te kunnen anticiperen, qua financiering en programmering. Er zijn nog veel onzekerheden, waar we naar moeten kijken, maar we zetten in op een prachtig feest, voor, met en door alle Gouwenaars.“

Inmiddels is ook bekend geworden dat het evenement Gouda Waterstad, dat onderdeel vormde van de programmering in 2021, eveneens zal worden verschoven tot 2022. Met de partners en organisatoren zal de komende tijd overlegd worden hoe vorm te geven aan Gouda750, samen en positief naar de toekomst kijken staan hierbij voorop. Niet alleen ‘historie maak je samen’, ook de toekomst. Geef Gouda door!
Meer informatie, waaronder ook de aanvraagprocedure bij Fonds Gouda750 is te vinden op www.gouda750.nl