Webinar Tieners & Geld voor alle ouders…

by redactie on 4 mei 2020

in Regio,Waddinxveen

Op 20 mei 2020 organiseert het Centrum voor Jeugd en Gezin i.s.m. Tischa Neve, kinderpsychologe en opvoedkundige, het webinar Tieners & Geld voor alle ouders met kinderen van 10 tot 18 jaar. Tieners en geld….. dat valt nog niet mee. Voor henzelf niet, maar ook niet voor jou als ouder. Te snel uitgeven, gezeur om geld, hoge telefoonrekeningen en veel te dure uitgaven, om maar wat te noemen. Tieners kiezen nog lang niet altijd handig of verstandig. En de langere termijn overzien, daar zijn ze op deze leeftijd nog niet goed toe in staat.

In dit gratis webinar gaat Tischa Neve samen met jou en andere ouders hierover in gesprek. Je krijgt tips en handvatten voor de financiële opvoeding van je tiener.

Dit webinar vindt plaats op woensdag 20 mei van 20.30 tot 21.30 uur. Aanmelden voor de gratis CJG-webinar kan via www.cjgcursus.nl. Er is een beperkt aantal aanmeldingen mogelijk. Na het webinar is deze een maand terug te kijken.