Muzikale groeten voor betrokkenen Zorgpartners…

by redactie on 29 april 2020

in Ingezonden berichten,Waddinxveen

Vorige week lanceerde Zorgpartners Midden-Holland de website ‘Radio Zorgpartners’. Via de pagina www.zorgpartners.nl/radio-zorgpartners kunnen bewoners, cliënten, patiënten, naasten en medewerkers van Zorgpartners een verzoekplaat voor zichzelf of voor anderen aanvragen. Daarvoor zocht de zorgorganisatie de samenwerking met alle lokale radio-omroepen in haar verzorgingsgebied.

Die samenwerking kwam snel tot stand vanwege het grote enthousiasme bij de omroepen BR6 (Bodegraven-Reeuwijk), Gouda FM, RTV Gouwestad (Gouda), RTV Krimpenerwaard, RTW FM (Waddinxveen) en Studio Alphen. Binnen korte tijd waren alle voorbereidingen bij Zorgpartners en de omroepen getroffen zodat de website ‘live’ gezet kon worden en de eerste uitzendingen konden plaatsvinden.

Ter introductie van het radioprogramma werden alle medewerkers van Zorgpartners op het werk onder de noemer ‘Fruitmand of Vitaminen’ op fruit getrakteerd. Die titel is afgeleid van bekende radioprogramma’s als ‘De Muzikale Fruitmand’ en ‘Arbeidsvitaminen’. Daarmee geeft de zorgorganisatie aan dat alle muziekgenres – van geestelijk, klassiek tot en met populair – via de internetpagina aangevraagd kunnen worden.

Doel van dit initiatief is om alle direct betrokkenen in en rond de zorglocaties én de woningen waar thuiszorg wordt verleend een muzikaal hart onder de riem te steken. Op die manier kunnen bezoekers voor bewoners, bewoners voor elkaar, familie en kennissen voor medewerkers en medewerkers voor elkaar hun favoriete muzieknummer aanvragen.

Kijk op www.zorgpartners.nl/radio-zorgpartners voor het aanvragen van een verzoeknummer én het uitzendschema van de verzoekplatenprogramma’s bij alle lokale omroepen.