Burgemeester Nieuwenhuis opent GalerieDigitaal…

by redactie on 26 april 2020

in Waddinxveen

Schilderen in vrijheid… Onder deze titel gingen de cursisten van Vonk aan het werk. Maar wat aan moest sluiten bij het grote Nederlandse feest rond ’75 jaar vrijheid’ kreeg een hele andere wending. Nederland viert geen feest en door de maatregelen rond het Coronavirus kan er in Cultuurhuys de Kroon geen tentoonstelling ingericht worden. Toch willen zij laten zien dat het maken van kunst niet belemmerd wordt door fysieke onvrijheid. Hun werken stralen ongeacht de momentele situatie juist alle vrijheid uit.

Afgelopen woensdag opende burgemeester Nieuwenhuis GalerieDigitaal: een digitale expositie waarin in de verschillende ‘zalen’ de werken te zien zijn van de cursisten van Ton van Steenbergen, Annemarie van Hooff, Carina Mathot en Niels Smits van Burgst. Wandel erdoorheen en geniet ervan: de toegang is gratis en de deuren staan 24/7 voor u open! www.stichtingvonk.nl/galeriedigitaal-vonk

Foto: Burgemeester Nieuwenhuis verricht de opening op youtube