Ik ga naar een onbewoond eiland en neem mee…

by redactie on 10 april 2020

in Waddinxveen

Herken je dit gevoel? Sinds half maart zit je als op een eiland opgesloten thuis. Gelukkig is dat eiland niet onbewoond en beschik je over voldoende voedsel, water (en WC-papier), werk je ook thuis lekker door en heb je bovendien nog beschikking over internet, kranten, boeken, Netflix en televisie. Zo rijen zich in dit ‘nieuwe normaal’ de dagen aan elkaar. Het went, maar toch zoek je naar meer inhoud. De online-muzieklessen van Vonk bieden je daarvoor een nieuwe uitdaging. De docenten van Vonk geven nu al een maand online les: de lesmethodes zijn aangepast, de zwaartepunten gewijzigd, de communicatie is verbeterd. ‘De concentratie lijkt toegenomen’, ‘je focust je veel meer op techniek en een optimale verbale uitleg’, ‘je betrekt ook ouders er makkelijker bij’, aldus de reacties van de docenten.

Zou je in deze tijden zelfs met een instrument kunnen beginnen? ‘Niet ieder instrument leent zich er even goed voor’, aldus Ingrid Ranftl, directeur van Vonk. ‘Maar op instrumenten als piano en keyboard, elektrisch en akoestisch gitaar, basgitaar, blokfluit, saxofoon en klarinet, of drums zien we verrassende resultaten’. Informeer bij Vonk naar de mogelijkheden. Met een blokje van 4 kennismakingslessen krijg je een goede indruk van de online-lessen. Heb je geen eigen instrument? Dan kan je na afspraak een gratis huurinstrument bij Vonk ophalen. www.stichtingvonk.nl.

Foto: PR