45-ste GKD doorgeschoven naar 13 en 14 mei 2021…

by redactie on 4 april 2020

in Ingezonden berichten,Regio

Voor het eerst in 45 jaar moet de Goudse Markt het op Hemelvaartsdag zonder keramiekmarkt doen. Ook de Goudse Keramiekdagen zijn getroffen door het verbod om tot 1 juni a.s. geen evenementen te houden in de strijd tegen het COVID19/ CORONA virus. Natuurlijk spijt ons dat maar de gezondheid van ons allen gaat voor alles.

Dat dit topevenement onlosmakelijk verbonden is met de Hemelvaartsdag en de daarop volgende vrijdag, heeft het bestuur doen besloten de feestelijke 45-ste editie te verschuiven naar 13 en 14 mei volgend jaar. Het thema is ook dan ‘dans en balans’.

De keramisten die uitgekozen waren voor deelname, hebben hierover inmiddels bericht gehad. Hou voor verder nieuws onze website en de Facebookpagina in de gaten. We hopen keramisten en bezoekers volgend jaar in goede gezondheid te mogen begroeten.

Goudse Keramiekdagen. www.goudsekeramiekdagen.nl  www.facebook.com/GoudseKeramiekDagen