E-Bike test en koopdagen bij 12GO Biking…

by redactie on 11 maart 2020

in Waddinxveen

Na een succesvolle eerste editie van de E-Bike test en koopdag organiseert 12GO Biking dit jaar twee E-Bike test en koopdagen. De eerste dagen staan gepland voor 13 en 14 maart. Deze dagen staan van top tot teen in het teken van elektrische fietsen. Speciaal in deze editie: Fiets als een van de eersten een rondje op de nieuwe testbaan van 12GO Biking.

Tijdens de E-Bike test- en koopdagen zijn tientallen elektrische fietsen spectaculair in de aanbieding, er zijn speciale dagacties in de winkel op zowel elektrisch fietsen als accessoires en onderdelen. Daarnaast zijn er vertegenwoordigers van ruim 15 fietsenmerken aanwezig die je alles over de fietsen kunnen vertellen. Het hele terrein van 12GO Biking staat vol met leveranciers en exposanten, er staan ruim 150 testfietsen klaar en fietsen kunnen dezelfde dag nog rijklaar mee.