Uitnodiging Dorpsdichter…

by redactie on 20 februari 2020

in Ingezonden berichten,Waddinxveen

Beste poëzieliefhebbers,

Het doet me genoegen jullie als Dorpsdichter te mogen uitnodigen voor de eerste editie van de Poëzie leesgroep. Leesgroepen zijn een bekend fenomeen, echter een ‘poëzie leesgroep’ is dat in veel mindere mate, maar in meerdere opzichten de moeite waard!

De opzet hiervan is simpel en als volgt; We lezen en bespreken met elkaar gedichten van bekende en/of minder bekende dichters. (deze worden ter plaatse uitgereikt). Door gedicht voor gedicht voor gedicht met elkaar te behandelen, leer je die ‘vreemde’taal van poëzie beter begrijpen. Uitgangspunt van de leesgroep wil zijn, dat het veelvuldig gebruik van dubbelzinnigheden, tegenstellingen, metaforen en beeldende taal in die gebruikelijk is in de poëzie ons verrijkt en verrast.

De locatie waar het zal plaatsvinden is;

Bibliotheek de Groene Venen
Gouweplein 1
Waddinxveen
Aanvang 10. 00 uur ( tot ongeveer 11.30 uur )
Datum 5 maart ( frequentie maandelijks, uitgezonderd zomervakantie periode )
Toegang Gratis ( consumpties voor eigen rekening )

Weet je van harte Welkom!!
Ik zie ernaar uit!

Met een vriendelijke groet, Piet Hardendood