Kinderkunst bij Vonk…

by redactie on 18 februari 2020

in Waddinxveen

Op maandag 9 maart start bij Vonk een nieuwe schildercursus voor kinderen uit groep 5 t/m 8. Docente/beeldend kunstenaar Wiepkje Spoelstra gaat in 6 lessen met de meest uiteenlopende technieken aan de slag. Onder het motto ‘Sta stil bij vrijheid’ onderzoeken de kinderen met elkaar thema’s die direct met hun eigen levens te maken hebben. Ze putten daaruit hun inspiratie voor teksten, motieven, kleuren en technieken. Zo wordt er papier geschept, worden er gedichtenposters ontworpen en met iPads van de bibliotheek stop-motions filmpjes gemaakt. De cursus is gratis voor kinderen die gebruik kunnen maken van de gemeentelijke RBMA extra vergoeding. Inschrijven voor uiterlijk 5 maart. Er is ruimte voor een beperkt aantal deelnemers. Plaatsing geschiedt op volgorde van inschrijving. www.stichtingvonk.nl