Poëzie ontmoet muziek en dans…

by redactie on 21 januari 2020

in Waddinxveen

In het kader van de komende poëzieweek heeft dorpsdichter Piet Hardendood in samenwerking met Vonk een aantal workshops creatief schrijven verzorgd gericht op het thema vrijheid. Een groepje geïnteresseerden kreeg daarvoor in drie workshops oefeningen en schrijftips aangereikt, die ze tot verrassende eigen teksten heeft geïnspireerd. Op Gedichtendag op donderdag 30 januari zullen zij deze teksten tijdens een presentatie in de theaterzaal van Cultuurhuys de Kroon voordragen. Muzikanten van Vonk en Dansers van DaDanza zullen op hun beurt de woorden in muziek en dans proberen te vangen en uit te drukken. Als bijzondere gast zal Natalie Merfort optreden. Zij laat eigen teksten horen en vertelt hoe ze die in haar songs verwerkt. Daarnaast leest ook Piet Hardendood een kleine selectie uit eigen werk voor. De presentatie begint om 19.30 uur, de toegang is gratis.