Marianne en Ben uit Waddinxveen winnen samen 10.000 euro in BankGiro Loterij…

by redactie on 17 januari 2020

in Waddinxveen

Een grote verrassing voor Marianne en Ben uit Waddinxveen. Het koppel heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. Onlangs stond de Loterij bij hen op de stoep om de cheque te overhandigen. Marianne en Ben waren compleet verrast. “We zijn helemaal sprakeloos”, reageren Marianne en Ben. “Een ding is zeker: een deel is voor de vakantie. We gaan naar Aruba, dus we kunnen mooi extra leuke dingen doen. Misschien gaan we nog wel een keer op vakantie. Echt een super prijs!”

De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met minimaal 40 procent van ieder lot dragen de ruim 700.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.