Je maakt het, je ziet het, je leert het: Kunst…

by redactie on 10 januari 2020

in Ingezonden berichten,Waddinxveen

Bij Vonk kan je volop aan de slag met Kunst. Schrijf je in voor de nieuwe cursus van 8 lessen ‘Schilderen in vrijheid’ bij Niels Smits van Burgts, start op donderdag 23 januari (19.30 – 21.30 uur. ‘Modern Schilderen’ bij Carina Mathot begint op dinsdagmiddag 21 januari (14.00 – 16.00 uur) met een nieuw blok van 10 lessen. Zij verzorgt ook de lezingencyclus ‘De mooiste musea’ vanaf donderdag 23 januari (10 – 12 uur) in de theaterzaal van Cultuurhuys de Kroon. Kinderen uit groep 5 t/m 8 kunnen zich alvast inschrijven voor 6 lessen KinderKunst bij Wiepkje Spoelstra.

Vanaf maandag 9 maart (15.30 – 17.30 uur) gaan ze papier scheppen, eigen teksten maken en krijgen ze een cursus stopmotion (ism de bibliotheek de Groene Venen). Vanaf donderdag 16 januari laten de cursisten van Annemarie van Hooff in de gangen en vitrines van Cultuurhuys de Kroon o.a. zien hoe je eenvoudige witte objecten in je dagelijkse omgeving tot leven kan brengen. Meer informatie over alle lessen en cursussen en inschrijven op www.stichtingvonk.nl. Voor alle cursussen geldt: vol = vol.

Foto: Kopje door Ellen Naafs