Spetterende blues in De Kroon…

by redactie on 28 december 2019

in Waddinxveen

Cultuurhuys De Kroon barst zaterdag 11 januari uit zijn voegen tijdens een spetterende bluesavond. In samenwerking met muziekhandel Mos en Spetter, als kroonjuweel verbonden aan Cultuurhuys De Kroon, worden zowel theater als foyer worden ingericht voor een geweldige bluesavond. Het wordt een feestje, waarbij diverse verrassende artiesten zullen optreden.
Als de namen South Side Blues Revue, Livin’ Blues, Oscar Benton, Barrelhouse, JURA, Johnny Laporte en Magic Frankie je iets zeggen dan weet je het waarschijnlijk al. De band Johnny FeelGood laat het allemaal horen. De afzonderlijke leden van de band laten nog steeds hun bluesmarks achter in bovengenoemde bands én in Johnny FeelGood. Ontstaan vanuit een vrienden-sessie in de oefenruimte, wordt het steeds duidelijker dat de band zijn stempel drukt in de bluesscene.

Johnny FeelGood bestaat uit Johnny Laporte op gitaar, Armando Jansen (gitaar en zang), zanger Jan Blaauw, Art Bausch op drums, Mark Harmsma (bas) en Pim Spetter op piano.
Speciale gast is Oscar Benton. Na afloop van het optreden is er een signeersessie.

Het feest begint om kwart over acht. De toegangsprijs is 16,50 inclusief pauzedrankje. Let op: wegens de grote belangstelling is tijdig reserveren aanbevolen.