Goudse IJsbaan en Quadrant Kindercentra organiseren Gijs de IJsbeer fandag…

by redactie on 28 december 2019

in Regio

Op vrijdag 3 januari vindt de allereerste Gijs de IJsbeer fandag plaats. De populaire mascotte van de Goudse IJsbaan werd vorig jaar al in vele kinderharten gesloten en geeft speciaal voor hen een feestje. Quadrant Kindercentra verbindt haar naam aan deze gezellige dag vol spel en activiteiten.

Tijdens de Gijs de IJsbeer fandag kunnen kinderen hun hart ophalen. Uiteraard is Gijs de IJsbeer tussen 11.00 en 16.00 uur in hoogsteigen persoon aanwezig. Zijn vriendinnen Anna & Elsa van Frozen komen ook weer naar de Goudse IJsbaan en nemen op de fandag ook hun sneeuwvriendje Olaf mee! Voor de kids: ga met je helden op de foto, neem je vriendenboekje mee voor een handtekening, laat je schminken en doe mee met spelletjes op en rond de ijsbaan. Kortom, zorg dat je op deze dag geen enkele activiteit mist! Een dag vol gezelligheid en natuurlijk schaatspret.

Aanstaande zondag 29 december vindt voor de tweede keer het Open KPN NK Mascotte schaatsen plaats tijdens de dweilpauzes van het KPN NK Afstanden in het Thialf stadion. Ook Gijs de IJsbeer is dit jaar weer van de partij om zich te revancheren. Hij heeft hard getraind om dit jaar een serieuze gooi te doen naar het Nederlands Kampioenschap. Jochem van Os van Schaatsclub Gouda zal zijn beste beentje voorzetten. De Goudse IJsbaan is nu al trots op de inzet en prestatie!

Quadrant Kindercentra heeft als slogan ‘samen voor het kind’. De jarenlange samenwerking met de Goudse IJsbaan behoeft dan ook geen uitleg. De komende jaren gaan we de samenwerking verder uitbreiden om het voor de kinderen nog leuker te maken op de ijsbaan. “Het is mooi om te zien hoe de ijsbaan zorgt voor plezier voor jong en oud. Daar dragen wij graag een steentje aan bij.

De Goudse IJsbaan is tot en met zondag 12 januari dagelijks geopend van 09.00 tot 23.00 uur, ook op feestdagen. Kijk op goudseijsbaan.nl voor de exacte openingstijden, online tickets, het programma en bezoekersinformatie.