Zoek de woorden en vind ze..

by redactie on 24 december 2019

in Waddinxveen

Sinterklaas is allang het land uit. Toch inspireert hij ieder jaar heel veel mensen tot het schrijven van gedichten. Misschien is Nederland vanwege de Goedheiligman wel het enige land ter wereld waarin zo veel mensen hun gevoelens in gedicht vorm onder woorden proberen te brengen. Wil jij jouw poëzieambities ook in de andere maanden op een hoger niveau tillen?

Dorpsdichter Piet Hardendood (‘laantje’) helpt je daarbij. Vonk organiseert in samenwerking met hem en de bibliotheek drie poëzieworkshops op 9, 16 en 23 januari (19.00 – 21.00 uur), gebaseerd op een belangrijk thema voor 2020: ‘Vrijheid’. In drie avonden ontdek je de maximale kracht achter jouw eigen woorden. En misschien vormt jouw gedicht straks wel de basis voor een nieuwe song van singer/songwriter Natalie Merfort? Schrijf je voor 7 januari in via info@stichtingvonk.nl en vermeld daarbij je leeftijd. Deelname is gratis.