HCC Senioren Academie…

by redactie on 15 december 2019

in Ingezonden berichten,Regio

HCC SeniorenAcademie locatie Gouda kondigt hierbij aan: Dinsdag 17 december van 10:00 tot 12:00 uur (zaal open 9:30 uur) in: De Veste, Ridder van Catsweg 300, 2804 RS Gouda. Van 10:00 tot 12:00 uur een presentatie/workshop met als onderwerp: Kennismaken met Robots. Wat doen ze en hoe programmeer je ze?

Overal komen we robots tegen. Wat doen ze voor ons en hoe laten we ze doen wat wij willen? Bijna alles om ons heen heeft onderdelen waaraan geprogrammeerd is. Ook robots doen niets zonder een programma dat zegt wat ze moeten doen. Na een korte presentatie bekijken we een achttal educatieve robots, die worden gebruikt in het onderwijs. Educatieve robots zijn prima om te leren programmeren. Verschillende modellen van heel makkelijk tot wat moeilijker zijn aanwezig. We gaan ze zelf laten doen wat wij willen.

Ook is er ruimschoots tijd ingeruimd voor het stellen van vragen. Wij verwelkomen u graag vanaf 09:30 uur. De entree is gratis voor leden van de HCC. Overige belangstellenden zijn eveneens van harte welkom. Zij mogen eenmaal zonder te betalen meemaken wat onze bijeenkomsten inhouden. Bij een volgend bezoek betalen zij slechts € 5.=