Winterpalet biedt senioren een warme winter

by redactie on 8 december 2019

in Waddinxveen

Ontmoetingen, gezellige maaltijden, workshops en colleges. Zomaar een greep uit het extra  winterprogramma voor senioren en mantelzorgers met veel gezelligheid, kunst, cultuur, bewegen en lekker eten.

Het winterpalet is voor iedereen toegankelijk en een uitstekende gelegenheid om eens kennis te maken met de vele mogelijkheden die er voor senioren zijn. De activiteiten vinden plaats in de maanden  januari en februari 2020 in het Anne Frank Centrum aan het Jan van Bijnenpad 1 in Waddinxveen.

Inschrijven voor één of meerdere activiteiten kan in de maand december t/m woensdag 8 januari 2020. Het programmaboekje kan afgehaald worden bij het Anne Frank Centrum of is te bekijken via www.paletwelzijn.nl.