Hubo Waddinxveen opent haar deuren…

by redactie on 18 november 2019

in Waddinxveen

Eindelijk is het zover, na enkele maanden van intensief verbouwen, is het blauw van Formido verdwenen. Komende donderdag 21 november is de eerste officiële dag als Hubo. Dan wordt Hubo XL Waddinxveen werkelijkheid.

“Jarenlang de deur openen en de telefoon aannemen met Formido, en nu moeten wisselen naar Hubo. Dat zal voor iedereen even wennen zijn, maar we hebben er allen zin in. De verbouwing nadert het einde. Een intensieve periode, maar wel een mooie. Iedereen heeft zich ingezet voor een prachtig resultaat, wij zijn er trots op.” vertellen beide enthousiaste ondernemers Maykel en Patrick Zwanenburg, “Want de keuze voor een andere formule is niet makkelijk. “Nadat bekend werd dat de Formido formule zou stoppen moesten wij nadenken over de volgende stap. Afscheid nemen van Formido én kiezen voor een nieuwe formule is dubbel. Je neemt afscheid van een formule waar je jarenlang met veel plezier en inspanning voor hebt gewerkt, echter biedt het ook nieuwe kansen! Het geeft energie en dwingt je om na te denken over de toekomst van je bedrijf. Wij zijn op zoek gegaan naar een formule die past bij de manier waarop wij willen ondernemen én de manier waarop we onze klanten willen bedienen. In Hubo vonden wij een formule die past bij onze wensen en behoeftes. Een formule met een duidelijke visie, onderscheidend binnen de doe-het-zelf branche en met een mooie positie in de markt” aldus Patrick Zwanenburg.

Vooral het uitgangspunt ‘je kunt het zelf doen, je kunt het samen doen of je kunt het laten doen’ sprak de ondernemers aan. “Ook wij zien de variatie in klanten in de bouwmarkt, klanten met verschillende behoeftes en wensen. Wij willen al die klanten kunnen helpen of het nu het meedenken over een klus is, het op maat leveren van producten of montage aan huis, alles!” aldus Maykel Zwanenburg.

De gebroeders Zwanenburg danken de familie Huurman van de voormalig Hubo aan het Noordeinde in Waddinxveen, voor het mogelijk maken dat zij onder de Hubo vlag verder kunnen. De familie Huurman gaat verder onder de naam HoutOpMaatGezaagd.

“Tijdens de openingsdagen op donderdag, vrijdag en zaterdag maken we er natuurlijk een feestje van, er zijn diverse leveranciers aanwezig met productdemonstraties. De klant profiteert van verschillende aanbiedingen, 20% korting op bijna alles en voor iedere klant een leuke attentie. Ook zijn er nieuwe assortimenten zoals werk/vrijetijdskleding toegevoegd. We nodigen iedereen uit om een kijkje te komen nemen!” gaat Patrick verder.

“Het verbouwen van beide vestigingen (Bodegraven en Waddinxveen) is nu echt voorbij. De focus en aandacht aan onze klanten is waar wij voor staan. We kunnen weer 10 jaar verder!” sluit Maykel lachend af.

Over Hubo…
Met ruim 170 winkels is Hubo de grootste en meest servicegerichte doe-het-zelf-keten van Nederland. Hubo helpt met elk klusproject, van begin tot eind. Alles om zorgeloos wonen mogelijk te maken. Denk aan advies, inmeten, levering én montage aan huis. #Hubohelpt!

Over Euretco…
DGN retail is onderdeel van Euretco, de grootste retail-serviceorganisatie van Nederland. Euretco werkt samen met 1.500 ondernemers en franchisenemers. In totaal exploiteren die ondernemers bijna 2.750 winkels binnen de branches wonen, mode, sport, doe-het-zelf en media. Euretco is onderdeel van de EK/servicegroup, een Europese coöperatie met 2.100 zelfstandige retailers in de branches woonaccessoires, speelgoed, luxe huishoudelijke artikelen, witgoed en kantoorartikelen.