De Kroon toneel van magische sensatie…

by redactie on 11 november 2019

in Waddinxveen

Cultuurhuys De Kroon in Waddinxveen is zaterdag 23 november het toneel van de magische mentalist Timon Krause. Je houdt je adem in, je ogen worden groter. je vergeet alles om je heen. Je zit gevangen in het moment je kan het niet geloven. Zo’n magisch moment, dat je je hele leven zal blijven herinneren.

Ervaar Mindgames in het theater: de nieuwe sensatie op gebied van gedachten lezen. Muziek, magie en mysterie in één. Timon Krause zegt daar zelf over: “Het is een mix van cabaret, muziek, hypnose, mentalisme en humor, waarbij wij ook de hulp van de zaal inroepen. Het is een interactieve show met, hoop ik, veel verrassingen”.

De show begint om kwart over acht en de toegangsprijs is 19 euro, inclusief pauzedrankje en ticket fee.