Theatervoorstelling over scheiding. Er was eens een gezin…

by redactie on 8 november 2019

in Ingezonden berichten,Regio

Op vrijdag 15 november 2019 vindt de gratis kindertheatervoorstelling ‘Er was eens een gezin’ plaats in De Chocoladefabriek in Gouda, van 16.00 uur tot 17.00 uur.

Deze humoristische familievoorstelling over scheiding en verlies is voor kinderen van 6 tot en met 9 jaar en vaders, moeders, opa’s en oma’s.

Kinderen krijgen informatie over wat het voor hen kan betekenen als ouders scheiden. Het gaat op een luchtige manier over: houden van, verlaten worden, bang zijn alleen achter te blijven en over aandacht durven vragen voor jezelf. Ouders worden zich bewust van de gevolgen van een scheiding voor de kinderen. Ondanks het thema valt er voor jong en oud ook genoeg te lachen. Heeft je kind te maken (gehad) met scheiding of verlies, dan is deze humoristische familievoorstelling echt iets voor jullie!

De toegang is gratis. Aanmelden via www.cjggouda.nl/agenda