Collecte voor kinderen met een handicap…

by redactie on 4 november 2019

in Ingezonden berichten,Waddinxveen

Van 11 t/m 16 november 2018, ook in Waddinxveen
In heel ons land gaan binnenkort vrijwilligers op pad om geld in te zamelen voor kinderen met een handicap. Ook in Waddinxveen komen zij aan de deur tijdens de landelijke collecteweek voor het Gehandicapte Kind, van 11 tot en met 16 november.

Gewoon kind zijn
In onze samenleving staan kinderen met een handicap nog vaak aan de kant. De speeltuin in de buurt is lang niet altijd toegankelijk, evenmin als de sportclub en de school. Het is nodig drempels weg te nemen, zodat kinderen samen met hun vriendjes en vriendinnetjes kunnen spelen, leren, sporten, Dankzij de hulp van donateurs en collectanten worden projecten in heel Nederland gesteund, ook in onze regio. Op de website nsgk.nl staat een kaart waarop te zien is welke projecten dat zijn.

Contant of digitaal
Wie geen contant geld in huis heeft kan via de mobiel doneren app op de telefoon toch iets geven. Ook kan een machtiging aan de collectant worden meegegeven om iets van de bank af te laten schrijven. Heb je de collectant gemist, dan kun je de letters NSGK sms-en naar nummer 4333 (eenmalige gift van 3 euro). Giften tellen mee bij de belastingaangifte want de stichting bezit het keurmerk voor goede doelen.