Sjaak Bral twee maal in De Kroon…

by redactie on 11 oktober 2019

in Waddinxveen

De bekende Haagse cabaretier Sjaak Bral komt ook dit jaar weer zijn oudejaarsshow in Cultuurhuys De Kroon in Waddinxveen uitproberen. Twee dagen achtereen, op vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober legt hij de basis voor wat de show op de laatste dag van december moet worden.

Waar tijd haar greep verloren heeft, weet niemand meer hoe laat men leeft. Gelukkig is daar: Sjaak Bral. Duider van het jaar. Al 23 jaar. Deze humorist heeft ons al die jaren geholpen om het oude af te sluiten, zodat we het nieuwe kunnen omarmen. En dat blijft hij doen ‘totdat ik met gestrekte oorlellen lig.’

En al is het nog maar oktober: Vaarwel 2019!  De show begint beide dagen om kwart over acht en de toegangsprijs is 17,50 euro, inclusief pauzedrankje.