Steun onze strijd tegen kinderprostitutie en kom naar de film SOLD op10 oktober…

by redactie on 8 oktober 2019

in Ingezonden berichten,Regio

Op 10 oktober zal in Cinema Gouda de film Sold vertoond worden. Met de vertoning van deze film vragen Soroptimisten en stichting Free a Girl aandacht voor de seksuele uitbuiting van meisjes wereldwijd. De opbrengst gaat naar het baanbrekende programma School for Justice, waarin meisjes die bevrijd zijn uit de kinderprostitutie de kans krijgen zich op te leiden tot advocaat, rechter, journalist, maatschappelijk werker, politie-agent of para-legal. Een unieke kans met grootse impact voor de toekomst.

Reserveer snel een kaartje via: Cinema Gouda
Sold is een bijzondere speelfilm, geproduceerd door Emma Thompson. Het vertelt het verhaal van Lakshmi, een jong meisje uit Nepal dat in de kinderprostitutie in India gedwongen wordt. Een aangrijpend drama over hoe het met 1,2 miljoen zeer jonge meisjes in India gesteld is. De film gebaseerd op ware verhalen uit de roman Sold van Patricia McCormick. Free a Girl is een stichting die wereldwijd minderjarige meisjes uit de prostitutie bevrijdt. Naast de bevrijdingen wordt er keihard gewerkt aan preventie, het aanpakken van straffeloosheid, advocacy en de rehabilitatie en re-integratie van deze meisjes. De afgelopen 11 jaar hebben zij bijgedragen aan de bevrijding van ruim 4.500 meisjes. Voor meer informatie: freeagirl.nl

De Unie van de Soroptimistclubs in Nederland, Suriname en Curaçao.
Soroptimistclubs vormen wereldwijd de grootste internationale organisatie van vrouwelijke professionals. Zij zetten hun kennis en vaardigheden in om wereldwijd de positie van vrouwen en meisjes te verbeteren. Free a Girl en de Soroptimisten maken samen een vuist tegen kinderprostitutie.

Tijd: inloop 18.30 en start 19.00
Prijs ticket: €12,50

Iedereen is van harte uitgenodigd om deze indrukwekkende film te bekijken en zo op te staan tegen kinderprostitutie. Voor informatie kunt u contact opnemen met gouda@soroptimist.nl