De BiebApp: zonder abonnement lenen bij de Bibliotheek…

by redactie on 3 oktober 2019

in Waddinxveen

Bibliotheek De Groene Venen start op 1 oktober in Waddinxveen met een nieuwe service: lenen zonder dat je lid bent van de Bibliotheek. Met de BiebApp kun je met je smartphone lenen en betaal je per uitlening. Je betaalt alleen voor wat je leent, snel en simpel! De BiebApp is nu gratis te downloaden in de App Store en Google Play Store. De eerste twee uitleningen zijn gratis. Na registratie kun je direct lenen. De medewerkers van de bibliotheek helpen nieuwe gebruikers graag op weg.

Geschikt voor Android en IOS
Functionaliteiten: registreren, lenen en betalen
Kosten: de app is gratis, registreren ook, je betaalt alleen voor de uitlening

Incidenteel lenen
De BiebApp is een gebruiksvriendelijke app die inspeelt op de behoefte van gebruikers van de Bibliotheek om flexibel te kunnen lenen. Studenten die gebruik maken van de studieplekken en een boek mee naar huis willen nemen, ouders van kinderen die lid zijn en incidenteel zelf een boek willen lenen, bezoekers die alleen in de vakantieperiode tijd hebben om te lezen…

Eenvoudig
Het gebruiken van de BiebApp is eenvoudig: na het downloaden van de app en het kort registreren is het een kwestie van scannen van mobiel en boek. Er kunnen maximaal 3 boeken tegelijk geleend worden. Betaling geschiedt achteraf via iDeal, de eerste twee boeken worden gratis uitgeleend. Daarna kost het lenen 2 euro per boek, de uitleentermijn is vier weken.

Meer informatie is te vinden op de website: www.bibliotheekdegroenevenen.nl/biebapp