Interview met Sonja Barend nu al uitverkocht…

by redactie on 3 oktober 2019

in Waddinxveen

Koningin van de talkshow Sonja Barend wordt vrijdagavond 1 november geïnterviewd door Brigitte Leferink in Cultuurhuys de Kroon. Tijdens dit interview vertelt Sonja Barend over haar leven als televisiepresentatrice en haar boek: Je ziet mij nooit meer terug. Een vrouw met meer dan 40 jaar televisie ervaring. Haar beroemde slotzin: Voor straks lekker slapen en morgen gezond weer op, zal deze avond zeker niet ontbreken.

Deze avond is georganiseerd door De Bibliotheek de Groene venen in samenwerking met Boekhandel Burger. Brigitte Leferink van Schrijven, Spreken en Meer, zal weer een aansprekend interview afnemen, zoals het publiek van haar gewend is. In de pauze zal Sonja Barend op verzoek aankopen signeren.

Veel mensen willen Sonja Barend graag ontmoeten, want de kaarten voor deze avond zijn volledig uitverkocht.

Voor informatie of er tickets beschikbaar zijn gekomen door afzeggingen kan op de dag zelf contact opgenomen worden met de informatiebalie van Cultuurhuys de Kroon.