Gouda wordt de Trouwstad van Het Groene Hart…

by redactie on 30 september 2019

in Ingezonden berichten,Regio

Het mooiste stadhuis, de langste kerk, leuke winkels en gezellige horeca. Wij zijn het met de vorige Goudse centrummanager eens; ‘Onze stad heeft aanstaande bruidsparen echt zóveel te bieden’. Hoog tijd dus om Gouda als de Trouwstad van Het Groene Hart op de kaart te zetten. Dat gebeurt op zaterdag 12 oktober van 11.00 tot 16.00 uur in en rond de Sint-Jan met een inspirerende beurs, de live trouwceremonies, bijzondere modeshows, leuke trouwstadswandelingen en heel veel meer. Voor bezoekers van de beurs is de toegang tot de Sint-Jan gratis. Kijk voor alle informatie op trouwstadgouda.nl.

Trouwstad Gouda wordt groots, genieten en is gratis. Zeker 50 trouwspecialisten doen mee aan de grootste inspiratiebeurs van Het Groene Hart en de leukste trouwstadswandeling langs allerlei hotspots. Allemaal topleveranciers uit de Goudse regio die van elke trouwdag de mooiste dag maken. Tijdens de inspiratiebeurs informeren zij stellen met trouwplannen uitvoerig over alles wat met hun trouwdag te maken heeft of verrassen hen in hun winkel langs de wandelroute. Het aanbod is zó groot en divers, dat je er bij wijze van spreken in één keer alles voor je trouwdag kunt regelen.

De spectaculaire modeshows met bruiden en bruidegommen worden om 12.30 uur en 14.30 uur verzorgd door Speksnijder Bruidsmode, Lovely Weddings en DIYA Tailors en om 13.30 uur door Dinkra / The Melting Shop en Blomatelier.

Om 11.30 uur en 15.15 uur zijn er live trouwceremonies waarbij bezoekers van de beurs bij de ‘stoet’ kunnen aansluiten om de huwelijksvoltrekking mee te beleven. Rond de tweede live trouwceremonie brengt Pip Alblas, bekend van The Voice of Holland nummers van haar nieuwe CD ten gehore.

Gedurende Trouwstad Gouda, van 11.00 tot 16.00 uur, kunnen bezoekers van de inspiratiebeurs deelnemen aan de Trouwstadswandeling. Deze wandeling voert hen langs de leukste hotspots in de Goudse binnenstad.

Voor bezoekers van Trouwstad Gouda zijn de toegang tot de Sint-Jan, kans op een gratis diner voor 2, de goodiebag en heel veel meer gratis. Alle informatie is te vinden op trouwstadgouda.nl.