Beleef Westergouwe tijdens Open Huizen Dag…

by redactie on 30 september 2019

in Ingezonden berichten,Regio

Beleef Westergouwe zoals het niet eerder mogelijk was; met een mountainbike, kano of kite-vlieger. Het evenement tijdens de Open Huizen Dag op 5 oktober is een Ode aan het Landschap. Ook is er een pre-sale van het nieuwe project ’18 woningen aan het Polderhart’, informatie over zelfbouw-kavels en de projecten die in verkoop zijn in Westergouwe. En wist u dat er 7.000 jaar geleden al mensen in Westergouwe woonden? De archeoloog vertelt hierover bij de Archeologische Vijver op Eiland-I.

Deelname aan de programmaonderdelen is gratis. Iedereen is van harte welkom op zaterdag 5 oktober tussen 11-15 uur op het evenemententerrein naast de Albert Heijn in Westergouwe. Op Eiland-I is een kadewoning te bezichtigen en zijn er poffertjes. Kijk voor meer informatie op www.westergouwe.nl

Een mooi nieuw stukje Gouda
In het levendige Westergouwe wordt al heerlijk gewoond. De komende jaren bloeit Westergouwe uit tot een complete woonwijk met zo’n 4.000 woningen, eigen voorzieningen, groen, water en veel ruimte voor recreatie en spelen. Westergouwe is een project van de gemeente Gouda, VolkerWessels Vastgoed en Heijmans. Kijk voor meer informatie op www.westergouwe.nl.