Cursus Muziek op schoot…

by redactie on 17 september 2019

in Ingezonden berichten,Waddinxveen

Kinderen in de leeftijd vanaf 9 maanden tot 4 jaar maken muziek, samen met hun (groot-)ouder of verzorger. De dagelijkse rituelen en bezigheden van het kleine kind vormen daarbij het uitgangspunt. Want over ieder onderwerp kan je wel een liedje zingen of mee bewegen, of het nou de vallende blaadjes zijn of de mol die zijn snuit nieuwsgierig uit de molshoop steekt. Docente Maria Oosterom heeft een nieuwe serie liedjes klaarliggen om de kinderen spelenderwijs een wereld vol muziek te laten ontdekken. De eerstvolgende cursus start op woensdagochtend 2 oktober met 6 lessen in een tweewekelijks ritme. De eerstvolgende dinsdagcursus begint op 5 november met 6 wekelijkse lessen. Voor beide cursussen schrijf je in via www.stichtingvonk.nl.

Foto: PR Vonk