Bubble-Ball Avond voor jonge mantelzorgers van 10 – 18 jaa

by redactie on 17 september 2019

in Ingezonden berichten,Waddinxveen

Op donderdagavond 26 september organiseert 2becool in samenwerking met Jeugd en Jongerenwerk Waddinxveen weer een leuke avond voor jonge mantelzorgers: Bubble-ball !!

Als jij thuis een familielid hebt die veel zorg nodig heeft omdat hij of zij langdurig ziek is, mag jij jezelf jonge mantelzorger noemen. Langdurig ziek zijn kan op veel verschillende manieren, zowel lichamelijk als geestelijk. Iemand met een psychische ziekte of verslaving kan net zo veel hulp nodig hebben als iemand met een lichamelijke ziekte of handicap. 1 op de 4 jongeren is een jonge mantelzorger, dus je bent zeker niet de enige!

Daarom organiseren we deze gezellige en sportieve avond met anderen zoals jij die jonge mantelzorger zijn. We verzamelen om 17.00 uur bij de gymzaal de Dreef, waar we ons in twee teams opdelen. Na afloop eten we samen gezellig een hapje! Ben je erbij?

Wanneer? Donderdag 26 september van 17.00 tot ongeveer 19.30
Kosten: Geen
Aanmelden: Graag vóór 24 september aan – alleen of samen met een vriend(in) via de mail: info@2becool.nl