Walk&Talk: Impact met Imago…

by redactie on 17 september 2019

in Waddinxveen

Tijdens de Walk&Talk van woensdag 25 september a.s. is het thema: ‘Impact met Imago”. Gastspreker Jolanda Moerings van Kleurbewust komt weer langs om een inspirerende bijeenkomst te verzorgen.

Jolanda is eerder gastspreker geweest bij de Walk&Talk en heeft toen al heel kort een impressie kunnen geven over het adviseren van uiterlijk en kleding. Deze keer zal zij dieper hierop ingaan. Zij heeft ook al jarenlange ervaring in het adviseren over uiterlijke presentatie en imago bewustwording.

De ochtend begint met een positieve kleurrijke opening en vervolgens krijgen we meer inzicht in: De wereld van kleur en communicatie en jouw imago. Hoe werkt de eerste indruk en hoe belangrijk deze is bij het solliciteren Imago ervaring.

Daarna is er natuurlijk nog tijd voor het netwerken, onder het genot van een kop koffie of thee. Walk&Talk is een netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden, speciaal voor de Bibliotheek. Het is een plek waar je kunt ontmoeten, netwerken en leren in jouw zoektocht naar werk. Kom gezellig langs, geheel vrijblijvend.

Datum: woensdag 25 september. Start 09.30 uur tot uiterlijk 11.30 uur. Locatie: Bibliotheek de Groene Venen, Cultuurhuys de Kroon, Gouweplein 1 in Waddinxveen

Deelname is gratis evenals de koffie en thee. Aanmelden kan via www.bibliotheekdegroenevenen.nl of walkentalk@bibliotheekdegroenevenen.nl