ABBA Tribute opent seizoen in De Kroon…

by redactie on 5 september 2019

in Waddinxveen

Cultuurhuys De Kroon aan het Gouweplein in Waddinxveen opent het theaterseizoen op vrijdag 20 september met een spetterend optreden. Ga mee terug in de tijd met ABBA Tribute.
Wie herinnert zich niet klassieke hits als Dancing Queen, Waterloo, Mamma mia, Voulez vous en The winner takes it all. Dat er authentieke 70’s- en 80’s-kleding, de originele ABBA-kleding wordt gedragen tijdens het optreden maakt het plaatje compleet. Met twee vocale Dancing Queens aan het front en gedegen muzikaal vakmanschap daarachter is succes verzekerd voor een avond nostalgie en gezellige muziek voor jong en oud!

In de geschiedenis van de popmuziek heeft ABBA een vooraanstaande rol gespeeld. ABBA is één van de succesvolste bands ter wereld met meer dan 200 miljoen verkochte albums. In 2013 heeft ABBA Tribute zich ontfermd over de rijke muzikale nalatenschap van deze legendarische groep. Typerend is ook wat ABBA muziek aan emoties losmaakt bij het publiek, van vreugde tot verdriet: het zit er allemaal in! Hoezeer de muziek van ABBA ook nu nog steeds mensen in vervoering brengt, wordt bijna wekelijks bewezen tijdens de concerten van deze ABBA Tribute., door de internationale pers uitgeroepen tot één van de beste ABBA Tribute bands ter wereld.

Het optreden begint om kwart over acht en de toegangsprijs is 25 euro, Inclusief pauzedrankje. Er is in de zaal een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar.