‘Dan kom ik echt tot rust…’

by redactie on 5 september 2019

in Waddinxveen

Hoe vaak laten we dingen schieten die we eigenlijk ontzettend leuk vinden, maar waar we geen tijd voor vrij kunnen maken. Daarmee doen we onszelf te kort. Daarom stellen we het leren bespelen van een muziekinstrument of schilderen en tekenen vaak uit en krijgen belangrijkere en dwingendere zaken voorrang. Stap een keer uit die ratrace, probeer het gewoon. En geef je op voor een cursus bij Vonk. Onderga de mindfulness van een leeg doek, verf en penseel. Oefen met overgave aan een muziekstuk en maak zo je hoofd vrij. Bezoek tijdens Wadcultureel de kraam van Vonk en laat je voorlichten: onze docenten staan voor je klaar om maatwerk te leveren. En zie daar ook de concentratie van de cursisten die in de buitenlucht aan het schilderen zijn. Ga op zoek naar je geluk bij… Vonk.