Speeddaten bij WadCultureel…

by redactie on 1 september 2019

in Waddinxveen

Pop of klassiek: kom jij bij Wadcultureel je ‘nieuwe liefde’ tegen? Dat zou zo maar kunnen in een speeddate met een van de instrumenten (of zang) die je bij Vonk kan leren bespelen. Meld je op zaterdag 14 september bij de kraam van Vonk aan voor zo’n speeddate (gratis proefles) en kijk of het klikt. Is het hem niet? Ga dan voor een nieuwe speeddate. Echte zekerheid krijg je pas als je elkaar in 4 kennismakingslessen beter leert kennen. Schrijf je daarvoor bij de kraam van Vonk op WadCultureel in ontvang alleen op die dag € 10,00 korting.

Er is op 14 september bij Vonk nog veel meer te doen: volg om 12.15 uur of om 13.15 uur een percussie/salsa workshop, of waag je aan de creatieve verrassingsworkshop om 12.15 uur: deelname is uiteraard gratis. In de middag zorgen De Bernies en het Vonkorkest op het buitenpodium voor muzikale gezelligheid.

Tekenaars kunnen hun licht opsteken bij de cursisten van Vonk die hun schilderezels mee naar buiten hebben genomen en lekker aan de slag gaan. Wist u dat u ter kennismaking een keertje gratis mag meedoen in een tekencursus?