Collectanten gezocht…

by redactie on 29 augustus 2019

in Ingezonden berichten,Waddinxveen

Van 29 september t/m 5 oktober 2019 organiseert De Dierenbescherming de landelijke huis-aan-huiscollecte.

Waarom collecteren?
Omdat je van dieren houdt natuurlijk! Van huisdieren zoals honden, katten en konijnen, of dieren in de natuur zoals damherten, vogels en wilde zwijnen. De Dierenbescherming is de enige organisatie die zich al ruim 150 jaar inzet voor het welzijn van alle dieren in Nederland. Hoe meer collectanten voor ons op pad gaan, hoe groter de opbrengst voor de hulp aan dieren in nood. Dat bedrag wordt besteed aan het beschermen, redden en opvangen van dieren, ook in de regio waar jij collecteert.

Hoe meer geld er wordt opgehaald, des te meer we kunnen doen. Denk aan het vervoeren van zieke en gewonde dieren met dierenambulances, de opvang van dieren in onze eigen asielen en inspectiewerk gericht op het voorkomen van ernstige verwaarlozing en mishandeling van dieren. Help je mee?

Door rond dierendag een paar uurtjes te collecteren, steun je ons werk. Ook bij jou in de regio. Wordt collectant via dierenbescherming.nl/collecte of bel 088-8113000.