The Policed in de Goudse Theaterbakkerheij…

by redactie on 27 augustus 2019

in Ingezonden berichten,Regio

Waan jezelf in de jaren 80 tijdens The Policed Tribute in De Theaterbakkerheij aanstaande zaterdag

Aanstaande zaterdag staat Nederlands ribute sensatie The Policed in de Goudse Theaterbakkerheij. The Policed brengt de muziek, dynamiek en energie van de legendarische band The Police terug op het podium.

Begin jaren tachtig was The Police de populairste band ter wereld. Met een totaal vernieuwende visie op pop en punk, melodie en ritme wisten Sting, Andy Summers en Stewart Copeland binnen korte tijd de wereld te veroveren. Iedereen die begin jaren tachtig een tiener was herinnert zich nog de impact van hun eerste platen Outlandos d’Amour, Regatta de Blanc en die eerste indrukwekkende singles; Roxanne, Can’t Stand Losing You, So Lonely, Message in a Bottle en zo voort.

Het is inmiddels meer dan tien jaar geleden dat The Police hun 2007/2008 ‘reunion tour’ afrondde. Tributeband The Policed brengt nu iets van die energie, muzikaliteit en dynamiek terug op het podium

Tributeband The Policed is in 2019 opgericht door drie liefhebbers en muzikanten. Inmiddels hebben zij al op podia door heel het land gestaan en in oktober vertrekken zij zelfs naar Amerika voor hun USA tour. De reacties op hun wervelende show zijn enkel enthousiast: “Met je ogen dicht luister je naar de echte Police,” en “Ik was weer eventjes in 1982,” “Wat een energie!” zijn enkele reacties van bezoekers.

Naast The Police tribute staat er de komende maanden nog meer tribute concerteren geprogrammeerd in De Theaterbakkerheij. Zoals tributes van De Dijk, Joe Cocker, The Beatles, Doe Maar en Queen. In mei ging al twee keer het dak eraf tijdens de ABBA Tribute.

Ga voor meer informatie en tickets naar www.theaterbakkerheij.nl