Grootste Klassieke Koorconcert…

by redactie on 26 augustus 2019

in Ingezonden berichten,Regio

Het Grootste Klassieke Koorconcert in de Doelen van Rotterdam met 750 stemmen, en bekende solisten: as. 7 september 2019!

Op zaterdag 7 september is er een Groot Klassiek Concert in De Doelen van Rotterdam. Hieraan verleent het Groot Klassiek Koor o.l.v. dirigent Martin Zonnenberg en het Groot Klassiek Mannenkoor (bestaande uit mannenkoor De Gouwestem uit Waddinxveen en Streekmannenkoor Noord-West Veluwe uit Nijkerk) o.l.v. Martin Mans haar medewerking, inclusief een professioneel orkest en solisten. Totaal telt het samengestelde koor maar liefst 750 semi-profissionele stemmen. Het is het grootste koor dat dit jaar optreedt in de Rotterdamse zaal.
De 14 jarige talentvolle sopraan Sterre van Boxtel is deze avond onze special guest. Daarnaast is pianist Joost van Belzen en organist Peter Wildeman muzikaal verantwoordelijk voor de toetsen. Evelyn Heuvelmans: hobo, Marjolein de Wit: fluit, Pascal van de Velde: trompet, Marjo van Someren: sopraan en Maria den Hartog: alt. Tickets voor dit unieke concert zijn verkrijgbaar voor € 38,50 rang 1, en € 24,50 rang 2. Deze plaatsen kunt u uitsluitend reserveren via www.dedoelen.nl.