Ontmoeting bij Boek en Troost…

by redactie on 2 augustus 2019

in Regio

De Stichting Boek en Troost organiseert zondag 11 aug 2019 van 13.00-16.00 uur in De Walvis. Een zomerse ontmoeting over eigen-wijsheid en veerkracht. Mensen in rouw zijn erg teer en kwetsbaar, maar bezitten ook een innerlijke kracht om terug te veren. (Johan Maes) Waarin voel jij weer veerkracht?

We starten met een gezamenlijke lunch, daarna kun je iets kiezen om te gaan doen, als je dit wilt; een wandeling in de buurt of een creatieve activiteit bv. nat-in-nat schilderen. Mogelijk ontdek je daarbij dat ‘iets doen’ je letterlijk en figuurlijk in beweging kan brengen of dat het helpt om de pijn van het verlies te kunnen dragen. Om 16 uur sluiten we de middag af.

Wanneer;
Zondag, 11 augustus

Tijdstip;
Van 13.00 – 16.00 uur

Waar;
Ontmoetingscentrum De Walvis, Walvisstraat 1, 2802 SB Gouda

Kosten;
€ 5,00 incl. consumpties en materiaal

Aanmelden;
Met naam en telefoonnummer via info@boek-en-troost.nl, telefonisch 06-57925970