Inloopavond herinrichting station Waddinxveen Noord op 11 juli…

by redactie on 9 juli 2019

in Waddinxveen

ProRail en gemeente Waddinxveen nodigen u van harte uit voor een inloopavond over de herinrichting van station Waddinxveen Noord. Tijdens deze avond krijgt u informatie over de planning, fasering en uitvoering van de werkzaamheden.

De bijeenkomst vindt plaats op:
Datum: donderdag 11 juli 2019
Tijdstip: tussen 19.00 en 20.30 uur
Locatie: in de hal van de Bethelkerk, Bilderdijklaan 1

Tussen 17 augustus en 8 september is station Waddinxveen Noord gesloten. Het station krijgt onder andere nieuw perronmeubilair, nieuwe verlichting en een nieuw omroepsysteem. Ook voert ProRail groot onderhoud uit aan de perronconstructies. Daarnaast past ProRail de hoogte van de perrons aan voor een gelijkvloerse instap. De gemeente Waddinxveen zorgt voor een grondige herinrichting van het voorplein. In oktober 2019 is het werk klaar.

Tussen vrijdag 23 augustus en maandag 2 september is er tussen Alphen aan de Rijn en Gouda helemaal geen treinverkeer mogelijk.

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden van ProRail, op of rond het spoor, dan kunt u contact opnemen met de afdeling publiekszaken van ProRail via tel. 0800-776 72 45. Heeft u vragen over de werkzaamheden van de gemeente op het stationsplein, dan kunt u contact opnemen met projectleider Cees van Walsem, via tel. 14 0182 of ons contactformulier op www.waddinxveen.nl/contact.

Meer informatie over de herinrichting van de stationsomgeving van station Noord, vindt u op de website van gemeente Waddinxveen, www.waddinxveen.nl/stationnoord. Meer informatie over de werkzaamheden van ProRail vindt u op de website van ProRail, www.prorail.nl/nieuws/verbeteringen-voor-vier-stations-op-lijn-alphen-gouda.