Fokus in de Goudse Schouwburg…

by redactie on 9 juli 2019

in Sport,Waddinxveen

Op zaterdag 6 juli was het zo ver. Het was de dag dat de naam van de dansafdeling van Dans- en Turnvereniging Toos Waddinxveen bekend gemaakt werd aan het publiek. De naam Fokus (jawel met een K) was al een bekende naam voor selectiegroepen, maar is nu de naam geworden van de gehele dansafdeling. Daar waar de twirl afdeling al jaren bekend staat onder de naam Illusion, is nu ook voor de dansers een eigen naam gekozen.

En we hadden een super podium om deze naam bekend te maken: de grote zaal van de Goudse Schouwburg! Bij de opening van dit dans- en twirl spektakel stonden alle dansers in een shirt met het logo. En groot op het scherm geprojecteerd was ook onze naam te zien.

Daarna brak het feest los: alle dansers, van groot tot klein, mochten minstens 2 dansen laten zien en dat deden ze allen met veel enthousiasme. Het publiek was onder de indruk van de verscheidenheid aan stijlen: de show van de twirl dames, de energie van de streetdance groepen, de schattige kleuters, die zelf hun regenboog lieten swingen en de bijna dramatische sferen die met de moderne dansen gecreëerd werden.

Ook de gastgroepen van Studio Forza uit Bodegraven lieten zich van verschillende kanten zien. Met 3 groepen stonden ook zij te schitteren tussen alle Fokus en Illusion meiden. Deze week zijn de laatste lessen van dit seizoen bij Fokus, we starten natuurlijk weer met nieuwe energie na de zomervakantie. Zie ons nieuwe lesrooster op www.tooswaddinxveen.nl