Uitgebreid programma tijdens open dag Westergouwe…

by redactie on 6 juni 2019

in Regio

Op 15 juni, de Dag van de Bouw, organiseert Westergouwe een open dag van 11:00 – 14:00 uur. Vanuit het evenemententerrein in het nieuwe gedeelte Westergouwe-II kunt u uit tal van activiteiten kiezen die u een inkijkje geven op de ontwikkelingen in Westergouwe. Zo zijn er rondritten met een huifkar langs projecten in aanbouw (Wieringenhof en Aan de Nieuwe Stadskade), wandelingen met de ecoloog, speelactiviteiten voor kinderen en zijn de zelfbouw kavels te bezichtigen. Daarnaast is er een Start Verkoop van 23 duurzame woningen van Gouwse Tuinen fase 2, een project van VOF Westergouwe.

Het letterlijke en figuurlijke hoogtepunt van de dag is een bezoekje aan de hoogste verdieping van het appartementengebouw de Wieringenhof. Vanuit dit complex in aanbouw heeft u een fantastisch uitzicht over Westergouwe en de omgeving. Bij helder weer ziet u zelfs de skyline van Rotterdam!

Landelijk zijn er circa 200 locaties die deelnemen aan de Dag van de Bouw, voor Gouda en omstreken is Westergouwe de enige mogelijkheid een locatie te bezoeken. De toegang is gratis en er valt een hoop te beleven voor jong en oud.

Op 15 juni start de verkoop van Gouwse Tuinen fase 2 bestaande uit 16 rijwoningen, 6 twee-onder-éénkapwoningen en 1 luxe vrijstaande woning. Met o.a. vloerverwarming en -koeling, triple glas, douche WTW en zonnepanelen is Gouwse Tuinen bijzonder duurzaam en voordelig in de maandlasten en beschikbaar vanaf € 335.000,- v.o.n.. De gunstig gelegen zonnige tuinen maken Gouwse Tuinen de ideale woonstek.

De komende jaren bloeit Westergouwe uit tot een complete woonwijk met zo’n 4.000 woningen, eigen voorzieningen, groen, water en veel ruimte voor recreatie en spelen. Inmiddels zijn er vanaf de eerste sleuteloverdracht in 2016 meer dan 350 woningen opgeleverd. Sinds de zomer 2017 is het natuur- en recreatiegebied ‘de Groenblauwe zone’ open voor publiek. Afgelopen najaar is er een Albert Heijn geopend waarmee de woonwijk Westergouwe naast een kindcentrum, dierenkliniek en gezondheidscentrum ook een winkelvoorziening heeft. Kijk voor meer informatie op www.westergouwe.nl